videoclip oficial del projecte wom’s collective

Laia Fortià, bateria, veu, arranjaments i composicions
Clara Luna, teclats, ukelele, veu, arranjaments i composicions
Gessamí Boada, teclats i veu
Magalí Datzira, baix elèctric, contrabaix i veu
Anaïs Vila, guitarra elèctrica i veu

Direcció, realització i guió del videoclip, Mireia Giró.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sobre Mi

Canto perquè em fa sentir millor, canto perquè és la meva manera de viure i relacionar-me amb el món. Canto jazz, pop, soul, bossa nova, folk, les meves cançons, les cançons d'altres, les cançons que m'agraden i em fan créixer. La música és cultura i la cultura ens fa ser millors persones... Canto tot el dia!

Follow me on:

Clara Luna Official Website - contact: hola@claraluna.info