Teaser del nou àlbum

Aquí us deixo un tastet del que serà el proper disc. Així podeu anar veient els musicassos que m’han acompanyat i amb els que he tingut l’enorme plaer de fer aquest projecte i compartir l’amor per la música!

***********************************************************************************************************************

Aquí os dejo una muestra del que será el próximo disco. Así podéis ir viendo los musicazos que me han acompañado y con los que he tenido el enorme placer de hacer este proyecto y compartir el amor a la música!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sobre Mi

Canto perquè em fa sentir millor, canto perquè és la meva manera de viure i relacionar-me amb el món. Canto jazz, pop, soul, bossa nova, folk, les meves cançons, les cançons d'altres, les cançons que m'agraden i em fan créixer. La música és cultura i la cultura ens fa ser millors persones... Canto tot el dia!

Follow me on:

Clara Luna Official Website - contact: hola@claraluna.info