Gravació in progress!!! Primer disc del projecte WOM’s collective;-)

Quina il·lusió i quines ganes d’escoltar-lo ja!!!!
Amb la Laia Fortià, Magalí Datzira, Anaïs Vila, Gessamí Boada i jo mateixa com a grup base, i amb les col·laboracions de Carme canela, Núria Graham, Sara Pi, Mireia Farrés, Rita Payés i Judit Neddermann. Un projecte plè d’energia femenina, amb fotografies d’Isobelle, videoclip de Mireia Giró i disseny de portada de HelenacionArt. Talent femení per totes bandes;-)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sobre Mi

Canto perquè em fa sentir millor, canto perquè és la meva manera de viure i relacionar-me amb el món. Canto jazz, pop, soul, bossa nova, folk, les meves cançons, les cançons d'altres, les cançons que m'agraden i em fan créixer. La música és cultura i la cultura ens fa ser millors persones... Canto tot el dia!

Follow me on:

Clara Luna Official Website - contact: hola@claraluna.info